Açıklama
Periyodik Tablo | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara |
Boy | Ambalaj |
---|---|
Plastik Kasa40×60 cm
|
Barbunya, Phaseolus vulgaris adlı bitkinin yemişlenmiş ve olgunlaşmış tohumlarını içeren bir baklagil türüdür. Barbunya, genellikle Türkiye, Yunanistan, İtalya ve diğer Akdeniz ülkelerinin mutfaklarında yaygın olarak kullanılan ve sevilen bir yiyecektir. İşte barbunya hakkında daha fazla bilgi:
Barbunya, sağlıklı bir besin kaynağı olarak kabul edilir ve özellikle Akdeniz mutfağında sıkça kullanılır. Yüksek lif ve protein içeriği nedeniyle tokluk hissi sağlar ve sağlıklı bir diyetin önemli bir parçası olabilir. Barbunya, birçok yemekte lezzetli bir bileşen olarak kullanılır ve zengin bir besin kaynağı olarak değerlidir.
Periyodik Tablo | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara |
Boy | Ambalaj |
---|---|
Plastik Kasa40×60 cm
|
ile gönderim
ile gönderim
ile gönderim
Kurumumuzun öyküsü Hamburg’ta kökenimizi anlatan olağanüstü bir yolculukla başlıyor.