Açıklama
| Periyodik Tablo | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara |
| Boy | ||
|---|---|---|
|
Plastik Kasa40×60 cm
Karton Kutu40×60 cm
Karton Kutu30×40 cm
|
Euro Palet80×100 cm
Normal Palet100×120 cm
|
Sivri biber, Capsicum annuum türüne ait olan ve genellikle uzun, ince ve sivri uçlu bir şekle sahip olan biber çeşididir. Sivri biberlerin tatları genellikle hafif acı veya acısız olabilir ve renkleri yeşil, sarı veya kırmızı olabilir. Bu biberler, dünya genelinde farklı isimlerle anılabilmektedirler.
İşte sivri biber hakkında daha fazla bilgi:
Sivri biber, özellikle mangalda ve et yemeklerinin yanında lezzetli ve çok yönlü bir sebzedir. Türk kömür ızgara restoranlarında/közde, hemen hemen her yemeğin yanında tabakta bir sivri biber bulacaksınız. Yanmış kabuğunu çıkarmayı unutmayın, çünkü közleme/yanma işleminden sonra sadece içi yenir. Hem acı hem de acısız çeşitleri bulunduğundan, kişisel tercihlere ve yemek tariflerine göre seçilebilirler. Birçok farklı ulusal mutfakta kullanıldığı ve yemekleri tatlandırmak için sıklıkla kullanıldığı için Orta Doğu’da çok popülerdir.
(Kalite kontrol sistemimizin altında hasat edilen sertifikalı ürün)
| Periyodik Tablo | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara |
| Boy | ||
|---|---|---|
|
Plastik Kasa40×60 cm
Karton Kutu40×60 cm
Karton Kutu30×40 cm
|
Euro Palet80×100 cm
Normal Palet100×120 cm
|
ile gönderim
ile gönderim
ile gönderim