Açıklama
Periyodik Tablo | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara |
Boy | Ambalaj |
---|---|
Ahşap Kutu100×120 cm
|
Bal kabağı (Cucurbita pepo), kabakgiller (Cucurbitaceae) ailesine ait bir sebze türüdür ve yaz aylarında yetişen bir bitkidir. Bal kabağı, genellikle büyük, yuvarlak veya oval biçimli ve turuncu renkli kabukları ile tanınır. İçi, tatlı, portakal rengi bir ete sahiptir ve oldukça lezzetlidir. İşte bal kabağı hakkında daha fazla bilgi:
Bal kabağı, tatlı tadı ve besleyici değeri nedeniyle birçok yemekte ve tatlıda kullanılan bir sebzedir. Hem lezzetli hem de sağlıklı bir sebze olan bal kabağı, yemeklerin ve tatlıların lezzetini artırabilir ve sağlıklı bir diyetin bir parçası olarak tüketilebilir.
Periyodik Tablo | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara |
Boy | Ambalaj |
---|---|
Ahşap Kutu100×120 cm
|
ile gönderim
ile gönderim
ile gönderim
Kurumumuzun öyküsü Hamburg’ta kökenimizi anlatan olağanüstü bir yolculukla başlıyor.