Kıl Sivri Biber

Kıl sivri biber, Capsicum annuum türüne ait olan ve uzun, ince ve sivri uçlu biberlerdir.

Kıl sivri biberler, hafif acı bir tatları vardır ve acı biberlere göre daha ılımandırlar. Genellikle salatalarda, sote yemeklerinde, kızartmalarda veya garnitür olarak kullanılırlar. Ayrıca bu biberler turşu yapımında da tercih edilirler.

Kıl sivri biberler, C vitamini, A vitamini ve lif gibi besin maddelerini içerirler. Ayrıca yemeklere lezzet katan ve baharat olarak kullanılan biberlerdir. Kıl sivri biberler, özellikle Akdeniz mutfağında ve birçok farklı mutfakta popüler bir bileşen olarak bilinirler.

(Kalite kontrol sistemimizin altında hasat edilen sertifikalı ürün)

Açıklama

Periyodik Tablo
Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara

Boy Ambalaj Palet
Plastik Kasa40×60 cm
Karton Kutu40×60 cm
Karton Kutu30×40 cm
Euro Palet80×100 cm
Normal Palet100×120 cm

Nakliye Seçenekleri

Uçak

ile gönderim

Tır

ile gönderim

Konteyner

ile gönderim